۱۸آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲:۵۹ PM 824

ابتدا فر  رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنید، بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط و الک کنید، روغن صاف جامد و پودر قند رو حدود 7 دقیقه با همزن بزنید تا یکتواخت و لطیف و پفکی بشه.

 

روغن مایع رو به این مواد اضافه کنید و سه دقیقه با همزن بزنید، تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و هر کدوم رو 1 دقیقه هم بزنید .

 

وانیل و شیر رو هم اضافه کرده و هم بزنید

 

مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم با الک کردن اضافه کنید و آروم مخلوط کنید. توی مرحله آخر پودر کاکائو رو توی آرد بریزین و الک کنین توی مواد و مخلوط کنین (اگه کاکائو مرغوب باشه مقدار کمتری ازش لازم هست). حالا گروی خرد شده و کشمش رو هم بریزید و با لیسک مواد رو مخلوط کنید .

 

کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با هر وسیله ای که راحت هستید (خامه ریز بدون ماسوره، اسکوپ زن یا حتی قاشق کوکی ها رو با فاصله بصورت مرتب روی کاغذ سینی فر بچینید. توجه کنید که کوکی ها از هم فاصله داشته باشند. چون هر چقدرم قبل پخت سفت باشه، بعد از داغ شدنِ مایه ی کوکی، یه مقدار شل میشه و به هم نزدیک میشند. بسته به ضخامت کوکیها 15 تا 20 دقیقه توی فر بپزیند. در آخر کار برای یکی دو دقیقه شعله بالای فر رو روشن کنید تا رنگ روی کوکیها کمی قهوه ای تر و زیبا تر بشه (فقط حتما بالا سرش باشید و حواستون باشه که بیش از حد برشته نشه و خدای نکرده نسوزه!) بعد از پخت هم کمی بذارین خنک شه و بعد نوش جان کنید.

طرح و اجرا : شركت طيف گستر ٠٩١٢٢٠٩٠١٥١
طرز تهیه کوکی